Menu

High tea & Fotoshoot

Back to portfolio

Hoe leuk is dit!    

Fotoshoot in combinatie met high tea 

Combineer een gezellige fotoshoot met een lekkere high tea ! Geniet tijdens een gezellige middag, van een lekkere high tea. Om de beurt worden jullie voor de camera gezet bij Jorinde die de mooiste foto’s van jou maakt. Deze activititeit is zeer geschikt als vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, babyshower, familie- of team-uitje.

DE FOTOSHOOT
Om de beurt gaan we buiten foto’s maken
Waar een serie foto’s van jou en als hele groep worden gemaakt
De shoot duurt ongeveer 15 minuten per persoon
In de week na de shoot worden de foto’s nabewerkt
en ontvang je 3 foto’s digitaal voor online gebruik
De aanstaande bruid, de jarige, of jubilaris ontvangt één digitale print van 20x30cm

DE HIGH TEA 
Vind plaats op de Maargies Hoeve in Kallenkote daar in de gezellige theeschenkerij of op terras aan een gezellig gedekte tafel, waar de groep kan genieten van een uitgebreid high tea arrangement op een nostalgisch rozenservies uit oma’s tijd. Tijdens de high tea wordt er telkens 1 persoon meegenomen voor de fotoshoot. De high tea start met een soepje, gevolgd door een heerlijk mini taartje. Daarna volgt een etagere met bonbons, broeien, wraps, scones, sandwiches, en hartige taartjes. Tot slot volgt er vers fruit met een heerlijke mascarponesaus. Bij dit alles kunt u genieten van diverse heerlijke theesoorten uit ons assortiment.

Prijs: €45,- p.p

Heeft u speciale wensen ? Geef ze aan ons door en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt al reserveren vanaf 4 personen voor dit arrangement.
Om de kwaliteit te waarborgen kan de groep uit maximaal 12 personen bestaan.

Wilt u iemand verrassen met dit orginele arrangement, geef dan een cadeaubon voor dit leuke kado. Deze zijn verbrijgbaar bij Fotografie Jorinde

Locatie:
Mogelijk bij FotografieJorinde.nl of op uw eigen locatie

Mail ons voor de eventuele beschikbare datum en met hoeveel personen jullie dit arrangement willen doen

Naam (verplicht)

Email Adres (verplicht)

Onderwerp

Bericht