Menu

Bruiloft

 

Gespecialiseerd in bruidsfotografie met een passie voor kleuren. Ook kun je bij mij terecht voor een loveshoot om jullie liefde vast te leggen

Zwangerschap

€95,-

Je zwangerschap is zonder twijfel een hele bijzondere tijd! Zo’n mooi moment moet je toch vastleggen? De zwangerschap shoot word meestal zo rond de 33 ste week van de zwangerschap gedaan,dit omdat de buik dan vaak mooi rond is. Je kunt een echo foto mee nemen, een speentje, of iets anders leuks van de baby, deze accessoires kunnen we dan gaan gebruiken tijdens de shoot. Bij deze shoot zitten 10 foto’s in die je zelf kunt uitkiezen

Geboortefotografie

vanaf €595,-

Geboortefotografie is het professioneel vastleggen van alle liefdevolle en bijzondere momenten tijdens de geboorte van jullie kindje. Dit betekent vanaf die eerste echte aanraking tussen jou en je kersverse baby. De eerste momenten van ruiken, voelen en horen van jullie baby. Dit waardevolle moment zul je samen nooit vergeten. We kunnen samen jullie wensen bespreken als jullie de geboorte van jullie kindje liefdevol in beeld willen laten vast leggen.

Zwangerschap

€95,-

Je zwangerschap is zonder twijfel een hele bijzondere tijd! Zo’n mooi moment moet je toch vastleggen?
De zwangerschap shoot word meestal zo rond de 33 ste week van de zwangerschap gedaan,dit omdat de buik dan vaak mooi rond is. Je kunt een echo foto mee nemen, een speentje, of iets anders leuks van de baby, deze accessoires kunnen we dan gaan gebruiken tijdens de shoot. Bij deze shoot zitten 10 HR foto’s in die je zelf kunt uitkiezen

Bedrijfsfotografie

op aanvraag

Met fraaie bedrijfsfoto’s is een goede impressie al snel gegeven. Orgineel en creatief ook voor uw website als visitekaartje houd je deze up-to-date. Professionele fotografie met oog voor details.U ontvangt alle foto’s in HR die op locatie zijn gemaakt.

Kinderfotografie

€99,-

Hierbij is mijn motto “lekker ongedwongen” dat is de manier van fotograferen bij kinderen. Kinderen kunnen soms moeilijk in bepaalde poses staan of zitten, ik laat ze lekker hun zelf zijn en op die manier krijgen we geweldige spontane foto’s! Ook kun je het favoriete speelgoed of knuffeltje van je kind mee nemen.

  Familiefotografie

€155,-

Het complete plaatje, meestal schiet dit erbij in bij de meeste gezinnen. Wordt het nu ook eens tijd om het hele gezin op te foto te hebben? Deze familieshoot is uitgebreid en iedereen kan ook even als gezin met elkaar op de foto of de kinderen apart. Boek dan snel een shoot!

Only You

 €99,-

Prachtig op de foto,de shoot is een gezellige activiteit waarbij ik natuurlijke, spontane foto’s van jou maak in de natuur of in de studio. Chique en glamorous in een mooie jurk of gewoon lekker gek, jij mag het zelf bepalen Het gaat er om wat het beste bij jou past. De reportage duurt ca een uur en kan op een gekozen (buiten)locatie worden gedaan.

Inclusief 10 foto’s digitaal in hoge resolutie die je kunt uitzoeken in een online gallery Goed om te weten: de 10 foto’s die je uiteindelijk in de hoge kwaliteit ontvangt mag jij zelf uitkiezen& een accordion boekje met 6 foto’s ,zo krijg je een reportage waar je helemaal blij mee bent. Deze foto’s krijg je zonder logo erover heen toegestuurd, dus je kunt er alles mee doen!

Tot 6 personen | Daarna €5,- p.p extra | Weekentarief + €35,- | Inclusief 15 foto’s digitaal in hoge resolutie die je kunt uitzoeken in een online gallery. Goed om te weten: de 15 foto’s die je uiteindelijk in de hoge kwaliteit ontvangt mag jij zelf uitkiezen, zo krijg je een reportage waar je helemaal blij mee bent. Deze foto’s krijg je zonder logo erover heen toegestuurd, dus je kunt er alles mee do

Inclusief 10 foto’s digitaal in hoge resolutie. Goed om te weten: de 10 foto’s die je uiteindelijk in de hoge kwaliteit ontvangt mag jij zelf uitkiezen, zo krijg je een reportage waar je helemaal blij mee bent. Deze foto’s krijg je zonder logo erover heen toegestuurd, dus je kunt er alles mee doen!

Geboortefotografie

vanaf €595,-

Geboortefotografie is het professioneel vastleggen van alle liefdevolle en bijzondere momenten tijdens de geboorte van jullie kindje. Dit betekent vanaf die eerste echte aanraking tussen jou en je kersverse baby. De eerste momenten van ruiken, voelen en horen van jullie baby. Dit waardevolle moment zul je samen nooit vergeten. We kunnen samen jullie wensen bespreken als jullie de geboorte van jullie kindje liefdevol in beeld willen laten vast leggen.

Only You

 €99,-

Prachtig op de foto,de shoot is een gezellige activiteit waarbij ik natuurlijke, spontane foto’s van jou maak in de natuur of in de studio. Chique en glamorous in een mooie jurk of gewoon lekker gek, jij mag het zelf bepalen Het gaat er om wat het beste bij jou past. De reportage duurt ca een uur en kan op een gekozen (buiten)locatie worden gedaan. 10 foto’s digitaal in hoge resolutie die je kunt uitzoeken in een online gallery. Goed om te weten: de 10 foto’s die je uiteindelijk in de hoge kwaliteit ontvangt mag jij zelf uitkiezen, zo krijg je een reportage waar je helemaal blij mee bent. Deze foto’s krijg je zonder logo erover heen toegestuurd, dus je kunt er alles mee doen!

Familiefotografie

€155,-

Het complete plaatje, meestal schiet dit erbij in bij de meeste gezinnen. Wordt het nu ook eens tijd om het hele gezin op te foto te hebben? Deze familieshoot is uitgebreid en iedereen kan ook even als gezin met elkaar op de foto  en of de kinderen apart. Boek dan snel een shoot!

Vanaf 6 personen | Daarna €5,- per persoon extra |Weekendtarief + €35,-|  Inclusief 15 foto’s digitaal in hoge resolutie. De 15 foto’s die je uiteindelijk in de hoge kwaliteit ontvangt mag jij zelf uitkiezen, zo krijg je een reportage waar je helemaal blij mee bent. Deze foto’s krijg je zonder logo erover heen toegestuurd, dus je kunt er alles mee doen!

Kinderfotografie

€99,-

Hierbij is mijn motto “lekker ongedwongen” dat is de manier van fotograferen bij kinderen. Kinderen kunnen soms moeilijk in bepaalde poses staan of zitten, ik laat ze lekker hun zelf zijn en op die manier krijgen we geweldige spontane foto’s! Ook kun je het favoriete speelgoed of knuffeltje van je kind mee nemen.

Tot 2 kinderen | Daarna €10,- per kind extra | Inclusief 10 foto’s digitaal in hoge resolutie die je kunt uitzoeken in een online gallery

Goed om te weten: de 10 foto’s die je uiteindelijk in de hoge kwaliteit ontvangt mag jij zelf uitkiezen, zo krijg je een reportage waar je helemaal blij mee bent. Deze foto’s krijg je zonder logo erover heen toegestuurd, dus je kunt er alles mee doen!

Huisdieren

 €85,-

Een mooie en pure fotoshoot van je huisdier, of dieren? Voor alle soorten dieren groot & klein op een mooie buitenlocatie of bij mij in de studio maak ik een mooie reportage voor jou en je maatje Inclusief 6 digitale bewerkte HQ foto’s die je kunt uitzoeken in een online gallery

Loveshoot

 €125,-

En dit willen we laten zien in de foto’s! Een love shoot kan op een bijzondere plek die voor jullie emotionele waarde heeft, denk aan een plek waar jullie voor het eerst samen zijn geweest, of een plek waar jullie mooie herinneringen hebben.Samen maken we er een spontane leuke shoot van! Ook een aanrader om deze shoot voor de bruiloft te doen, de foto’s zijn leuk te gebruiken op de trouwkaart eventueel en het voor de camera staan is al vast een voorproefje en gewenning op de bruidsreportage. Bij deze shoot zitten 15 HR Foto’s in die je zelf kunt uitkiezen

Portretfotoshoot

€75,-

 Wil je eens een leuke fotoshoot van jezelf? Voor bijvoorbeeld je Facebook of misschien wel voor je CV of voor Linkedin? Dat kan! We kijken samen naar wat je wensen zijn.

Melkbad shoot 

€125,-

Groot, klein, jong, oud, zwanger of niet-zwanger… Voor iedereen is een passend melkbad te vinden waarin je prachtig gefotografeerd kunt worden. In Amerika reuze populair maar hier in NL zijn melkbad sessies vrij onbekend. De melkbad sessie is vooral heel erg ontspannen. Het is een lekker warm bad van water, melk en wat ingrediënten, voor een lekkere geur is er een olie aan toegevoegd. Ontspannen, schoon en met een heerlijke zachte huid gaan ze weer naar huis. De shoot kan zowel bij mij als bij jou zelf thuis plaats nemen. Kinderen vinden een melkbad vooral lekker gek en leuk. Dat maakt het ook dat je leuke spontane foto’s kunt maken. We nemen de tijd om ze te laten wennen en wanneer ze het leuk vinden mogen ze mee helpen het bad mooi te maken.

Gezinsshoot

€125,-

Spontane gezinsfoto’s laten maken? Boek dan een gezinsfotografie outdoor. Een gezinsfotoreportage met het hele gezinop een prachtige locatie in deze regio. De footshoot is een leuk uitstapje voor het gezin op een prachtige locatie in Drenthe. Deze shoot is te boeken tot 5 personen. Bij deze shoot zitten in zitten 15 digitale foto’s in HR. Goed is om te weten dat je de 15 foto’s zelf kan uitkiezen in hoge resolutie. Zo krijg je een reportage waar je zelf blij van word.Deze foto’s krijg je zonder logo toegestuurd

Cake Smash shoot

€99,-

Eerst maken we enkele foto’s zonder taart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze leuke leeftijd.

Wat mee te nemen; Je eigen taart zoals jij wil,dan pas ik de studio daar op aan, neem een lekker trainings pakje mee. De kindjes zijn vaak vies van de taart, daarom is het lekker als je een makkelijk pakje aan kan trekken na de shoot. Neem een koekje mee, wat of hij/zij lekker vind. Billendoekjes of natte washandjes, is altijd makkelijk, met dat geklieder. Doe zelf ook geen mooie kleren aan, want vaak til je, je kleintje op en zit je ook onder de taart.

 

Lifestyle shoot

€150,-

Met lifestyle fotografie wordt de focus gelegd op momenten in het leven en het vastleggen hiervan. Dus niet tot in detail gestyled of geregisseerd maar juist puur en ongedwongen. De focus ligt veel meer op storytelling dan een 1 of 2 hele mooie foto’s. Het gaat veel meer om het verhaal van jullie gezin en wat maakt jullie gezin nu zo speciaal? Met lifestyle fotografie wordt er daarom heel veel gekeken naar interactie met elkaar en het vastleggen van emoties. Bij deze shoot zitten 20 HR foto’s in die je zelf kunt uitkiezen

 

bedrijfsfotografie

op aanvraag

Met fraaie bedrijfsfoto’s is een goede impressie al snel gegeven. Orgineel en creatief ook voor uw website als visitekaartje houd je deze up-to-date. Professionele fotografie met oog voor details.

Portret

€75,-

 Wil je eens een leuke foto van jezelf? Voor bijvoorbeeld je Facebook of misschien wel voor je CV of voor Linkedin? Dat kan! We kijken samen naar wat je wensen zijn.

Inclusief 6 digitale bewerkte HQ foto’s die je kunt uitzoeken in een online gallery

Bij deze shoot zit geen fotoboekje

Loveshoot

 €125,-

En dit willen we laten zien in de foto’s! Een love shoot kan op een bijzondere plek die voor jullie emotionele waarde heeft, denk aan een plek waar jullie voor het eerst samen zijn geweest, of een plek waar jullie mooie herinneringen hebben. Samen maken we er een spontane leuke shoot van! Ook een aanrader om deze shoot voor de bruiloft te doen, de foto’s zijn leuk te gebruiken op de trouwkaart eventueel en het voor de camera staan is al vast een voorproefje en gewenning op de bruidsreportage.

Inclusief 15 foto’s digitaal in hoge resolutie die je kunt uitzoeken in een online gallery. Goed om te weten: de 15 foto’s die je uiteindelijk in de hoge kwaliteit ontvangt mag jij zelf uitkiezen, zo krijg je een reportage waar je helemaal blij mee bent. Deze foto’s krijg je zonder logo erover heen toegestuurd, dus je kunt er alles mee doen!

Huisdieren

€85,-

Een mooie en pure fotoshoot van je huisdier, of dieren? Voor alle soorten dieren groot & klein op een mooie buitenlocatie of bij mij in de studio maak ik een mooie reportage voor jou en je maatje!

Inclusief 6 digitale bewerkte HQ foto’s die je kunt uitzoeken in een online gallery