Menu

Dit ben ik..

 

Een hart voor kleur & natuur, gedreven door pure passie

 

Hoi!  Ik ben Jorinde moeder van 2 zoons en samen met Jean woon ik in Nijensleek. Fotografie is mijn passie wat begonnen is als een hobby heeft zich inmiddels ontwikkeld tot professionele resultaten. Mijn hoofd zit vol ideeën en waar ik ook ben zoek ik naar mooie fotoplekjes. Ik hou van mensen en de natuur en ik hou van kleur, Stoer lief, romantisch of serieus. Fotograferen doe ik graag in natuurlijk licht,ik maak de foto buiten elk seizoen is hier voor geschikt en heeft zijn eigen schoonheid, maar in de studio bij mij is ook alles mogelijk! Als mijn foto’s jou aanspreken en het lijkt je leuk dat ik foto’s gaan maken, of wil je meer informatie neem dan contact met me op en we nemen jou wensen door samen. Bezoek ook eens mijn Facebook met vollop nieuwtjes, actie’s en natuurlijk foto’s

Groetjes Jorinde

Dit ben ik…

 

Een hart voor de natuur en kleur, gedreven door pure PASSIE

Hoi ik ben Jorinde moeder van 2 zoons en samen met mijn man woon ik in Nijensleek.
Fotografie is mijn passie wat begonnen is als een hobby heeft zich inmiddels ontwikkeld tot professionele resultaten. Mijn hoofd zit vol ideeën en waar ik ook ben zoek ik naar mooie fotoplekjes. Ik hou van mensen en de natuur en ik hou van kleur, Stoer lief, romantisch of serieus.

Fotograferen doe ik graag in natuurlijk licht, elk seizoen is hier voor geschikt en heeft zijn eigen schoonheid maar in de studio bij mij is ook alles mogelijk. Als mijn foto’s jou aanspreken en het lijkt je leuk dat ik foto’s gaan maken, of wil je meer informatie neem dan contact met me op en we nemen jou wensen door samen.

Bezoek eens mijn facebook met vollop nieuwtjes, acties & natuurlijk foto’s Schermafbeelding 2016-11-18 om 16.06.56

Groetjes Jorinde

Jorinde in actie

Recensies van klanten

cross-sign

“ Prachtig mooie dag gehad 31-03-2017, zo is het ook vastgelegd. Ongedwongen, gezellig, begripvol, meedenkend en spontaan. wij zijn heel blij met onze mooie foto's ”
“ Zowel de Loveshoot als de bruidsreportage en de gekozen locaties waren super!! We zijn super blij met de foto’s!! Jorinde heeft hele mooie foto’s gemaakt met oog voor detail!!!! ”
“ Al na onze eerste kennismaking met Jorinde wisten we het zeker; zij wordt onze bruidsfotografe! Er was meteen een leuke klik en haar manier van fotograferen sprak ons zeer aan. Jorinde heeft onze verwachtingen meer dan waargemaakt. In een ontspannen, ongedwongen sfeer wist ze de mooiste momenten perfect vast te leggen. Jorinde haar passie straalde er vanaf en het eindresultaat is werkelijk prachtig!! Dank Jorinde, voor de tastbare herinnering die wij nu hebben aan onze schitterende bruiloft.
“ Super bedankt voor het maken van onze bruiloft reportage op 10 juni 2016, de foto's zijn prachtig geworden. We vonden het super leuk om jou als fotograaf erbij te hebben. Ik beveel je aan iedereen aan!
“ Wij zijn erg tevreden over de mooie foto's die Jorinde van onze familie heeft gemaakt. Ook de gekozen locatie was daar uitermate geschikt voor. Bedankt voor je tip! Mooie, vlotte afhandeling. Bedankt voor je kundigheid. ”
“ Super mooie foto's en een boel gezelligheid ”
Geerije
Geerije
Harm en Renate
Harm en Renate
Cristian en Marije
Cristian en Marije
Danielle Ijzerman
Danielle Ijzerman
Anika
Anika
Sanne
Sanne