Menu

Jorinde Schaapman

Fotografe met een passie voor natuur

Hoi! Ik ben Jorinde moeder van 2 zoons en samen met Jean woon ik in Nijensleek. Fotografie is mijn passie wat begonnen is als een hobby heeft zich inmiddels ontwikkeld tot professionele resultaten. Mijn hoofd zit vol ideeën en waar ik ook ben zoek ik naar mooie fotoplekjes. Ik hou van mensen en de natuur en ik hou van kleur, Stoer lief, romantisch of serieus. Fotograferen doe ik graag in natuurlijk licht,ik maak de foto buiten elk seizoen is hier voor geschikt en heeft zijn eigen schoonheid, maar in de studio bij mij is ook alles mogelijk! Als mijn foto’s jou aanspreken en het lijkt je leuk dat ik foto’s gaan maken, of wil je meer informatie neem dan contact met me op en we nemen jou wensen door samen. Bezoek ook eens mijn Facebook met vollop nieuwtjes, actie’s en natuurlijk foto’s Schermafbeelding 2016-11-18 om 16.06.56

Groetjes Jorinde

Jorinde Schaapman

Fotografe met een passie voor natuur

Hoi ik ben Jorinde moeder van 2 zoons en samen met mijn man woon ik in Nijensleek.
Fotografie is mijn passie wat begonnen is als een hobby heeft zich inmiddels ontwikkeld tot professionele resultaten. Mijn hoofd zit vol ideeën en waar ik ook ben zoek ik naar mooie fotoplekjes. Ik hou van mensen en de natuur en ik hou van kleur, Stoer lief, romantisch of serieus.

Fotograferen doe ik graag in natuurlijk licht, elk seizoen is hier voor geschikt en heeft zijn eigen schoonheid maar in de studio bij mij is ook alles mogelijk. Als mijn foto’s jou aanspreken en het lijkt je leuk dat ik foto’s gaan maken, of wil je meer informatie neem dan contact met me op en we nemen jou wensen door samen.

Bezoek eens mijn facebook met vollop nieuwtjes, acties & natuurlijk foto’s Schermafbeelding 2016-11-18 om 16.06.56

Groetjes Jorinde

Jorinde in actie

Recensies van klanten

cross-sign

“ Prachtig mooie dag gehad 31-03-2017, zo is het ook vastgelegd. Ongedwongen, gezellig, begripvol, meedenkend en spontaan. wij zijn heel blij met onze mooie foto's ”
“ Zowel de Loveshoot als de bruidsreportage en de gekozen locaties waren super!! We zijn super blij met de foto’s!! Jorinde heeft hele mooie foto’s gemaakt met oog voor detail!!!! ”

Bedankt voor het maken van de mooie foto's we zijn der erg blij mee. met het foto's maken was het een leuke en ontspannen sfeer. Topdag gehad

“ Super bedankt voor het maken van onze bruiloft reportage op 10 juni 2016, de foto's zijn prachtig geworden. We vonden het super leuk om jou als fotograaf erbij te hebben. Ik beveel je aan iedereen aan!
“ Wij zijn erg tevreden over de mooie foto's die Jorinde van onze familie heeft gemaakt. Ook de gekozen locatie was daar uitermate geschikt voor. Bedankt voor je tip! Mooie, vlotte afhandeling. Bedankt voor je kundigheid. ”
“ Super mooie foto's en een boel gezelligheid ”
Geerije
Geerije
Harm en Renate
Harm en Renate
Nico & Fredolina
Nico & Fredolina
Danielle Ijzerman
Danielle Ijzerman
Anika
Anika
Sanne
Sanne